AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş define bulmak

Kahve falında gümüş define bulmak

Kahve falında gümüş define bulmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, yol yordam öğretileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş define bulmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Kahve falında gümüş define bulmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında başkasının define bulduğunu görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın define bulmak muradın olacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan define bulmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, afiyette olacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında define altın bulmak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda define bulmak işinde çok ilerleyeceğine, keder yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında define bulmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir