AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan define çıkarmak

Kahve falında mezardan define çıkarmak

Kahve falında mezardan define çıkarmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

Kahve falında mezardan define çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Kahve falında mezardan define çıkarmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına delalet eder.

Kahve falında define çıkarmak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizden define çıkarmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda define bulmak güzel bir evlilik yaşanacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında mezarda define aramak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında define mezarı görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta define aramak hayırlı bir yuva kuracağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir