AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda define aramak

Kahve falında mezarda define aramak

Kahve falında mezarda define aramak dininden vazgeçmeyeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, şansın önünün kesileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda define aramak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara ilgisizliklerini şimdiden dile getirdiyse, bırakın gitsinler.

Kahve falında mezarda define aramak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta define aramak mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında define aramak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında define aradığını görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında define mezarı görmek şeref ve haysiyetin artacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında mezardan define çıkarmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, eksiği kendinde bulacağına delalettir.

Kahve falında mezarda define bulmak onu uyaracağına, mal ve mülkün telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir