AnaSayfa / Genel / Kahve falında define bulmak

Kahve falında define bulmak

Kahve falında define bulmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına rivayet eder.

Kahve falında define bulmak gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda insanlar fikirlerinizi daha çabuk benimseyeceklerdir.

Kahve falında topraktan define bulmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada define bulmak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın define bulmak kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında mezarda define bulmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına işarettir.

Kahve falında gümüş define bulmak diplomalı kimse olacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında define altın bulmak kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak itibarın ve makamın yükseleceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının define bulduğunu görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir