AnaSayfa / Genel / Kahve falında define mezarı görmek

Kahve falında define mezarı görmek

Kahve falında define mezarı görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, sorunlarını unutacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında define mezarı gördüyseniz:

  • Israrla ilerleme kaydetmeyen veya inatçı durum ya da kişilerde hareketlilik başlayabilir.

Kahve falında mezarlıkta define aramak kendini her konuda geliştireceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında mezardan define çıkarmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta define bulmak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında define mezarı görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda define bulmak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda define aramak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, insan sevindireceğine, dua alacağına delalet eder.

Kahve falında define işareti görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında topraktan define bulmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir