AnaSayfa / Genel / Kahve falında def çalmak

Kahve falında def çalmak

Kahve falında def çalmak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, büyük bir işe kavuşacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, zor zamanlar geçireceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında def çalmak gördüyseniz:

  • Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir.

Kahve falında def çalmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına delalet eder.

Kahve falında def çaldığını görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında def çalıp oynamak kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında def görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında def etmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında defi hacet yapmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, çok büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında çok para çaldırmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında bisiklet çaldırmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, çok uğraş vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir