AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok para çaldırmak

Kahve falında çok para çaldırmak

Kahve falında çok para çaldırmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, sorunları başarıyla çözmeye, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok para çaldırmak gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi, yaklaşımlarınızı veya fikirlerinizi beğenmeyen ya da inandırıcı bulmayan kişileri ikna etmeniz gerekebilir.

Kahve falında cüzdandan para çaldırmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından para çalmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çantadan para çalmak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında babasının parasını çalmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evinden para çaldığını görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında para kaybetmek çaldırmak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun parasını çalmak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sevdiği birini kırmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden para çalmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir