AnaSayfa / Genel / Kahve falında def çalıp oynamak

Kahve falında def çalıp oynamak

Kahve falında def çalıp oynamak tüm parasını kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında def çalıp oynamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide beklediğiniz karşılığı görememeniz ya da size verilen sözlerin tutulmaması olasıdır.

Kahve falında def çalıp oynamak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında def çaldığını görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, onların yaralarına merhem olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında def etmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, çalıştığına değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında def görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına delalet eder.

Kahve falında def çalmak sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalettir.

Kahve falında defi hacet yapmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalettir.

Kahve falında müzik çalıp oynamak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında davul çalıp oynamak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir