AnaSayfa / Genel / Kahve falında def etmek

Kahve falında def etmek

Kahve falında def etmek işlerinin çoğalacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında def etmek gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Kahve falında def görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında def çaldığını görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına rivayet eder.

Kahve falında def etmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine inanılır.

Kahve falında def çalmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında def çalıp oynamak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında defi hacet yapmak falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir