AnaSayfa / Genel / Kahve falında def çaldığını görmek

Kahve falında def çaldığını görmek

Kahve falında def çaldığını görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında def çaldığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında def çalmak bir akrabadan hata görüleceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında def çaldığını görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında def görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Kahve falında def etmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet eder.

Kahve falında defi hacet yapmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında def çalıp oynamak mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden para çaldırmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telli çalgı çalmak muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir