AnaSayfa / Genel / Kahve falında def görmek

Kahve falında def görmek

Kahve falında def görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, onlara çok bağlı olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında def gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan olumsuzlukları bir tarafa bırakıp, geleceğe odaklanmalı, ilerlemenizin önünde duran engelleri ortadan kaldırmalı ya da sizi yavaşlatmaya çalışan kişilere karşı durmalısınız.

Kahve falında def çalıp oynamak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında def etmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında def çaldığını görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında def çalmak rahata kavuşmaya, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında def görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında defi hacet yapmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir