AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet çaldırmak

Kahve falında bisiklet çaldırmak

Kahve falında bisiklet çaldırmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, gönül kapılarını açacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işarettir.

Kahve falında bisiklet çaldırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda farklı davranmaları, bazı yanlışlarını görmeleri veya bazı konularda girişimlerde bulunmaları için uyarmak ya da ikna etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bisikleti çaldırmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bisiklet çaldırmak zor zamanlar yaşanacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç tekerlekli bisiklet görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine alamet eder.

Kahve falında havada bisiklet görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında yokuş yukarı bisiklet sürmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bisikletle görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı bisiklet almak makamını garantileyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hızlı bisiklet görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ün sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir