AnaSayfa / Genel / Kahve falında müzik çalıp oynamak

Kahve falında müzik çalıp oynamak

Kahve falında müzik çalıp oynamak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müzik çalıp oynamak gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Kahve falında müzik çalıp oynamak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında müziksiz oynamak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında müzik olmadan oynamak tüm sorunlarının biteceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müzik eşliğinde oyun oynamak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında müzik sistemi görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında müzik aleti hediye almak zahmete ve çileye düşeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek sesle müzik dinlemek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müzik bestelemek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir