AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedeyi öpmek

Kahve falında dedeyi öpmek

Kahve falında dedeyi öpmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hayatının da düzene gireceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dedeyi öpmek gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedenin elini öpmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına rivayet eder.

Kahve falında dede elini öpmek zenginliğe, sevdiği kişilerin mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dede eli öpmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sevinç ve mutluluğa inanılır.

Kahve falında ölmüş dedeyi öpmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş dedemi öpmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına alamet eder.

Kahve falında dedenin elini öpmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir