AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş dedenin elini öpmek

Kahve falında ölmüş dedenin elini öpmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayatının iplerini eline alacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, sevdiği birini kırmaya işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı dedenin elini öpmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dede eli öpmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, ona şifa olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dedemin elini öpmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş dedenin elini öpmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sürekli bağırıp çağıracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş dedesini elini öpmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında dedesinin elini öpmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir