AnaSayfa / Genel / Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, fal sahibinin şansının açılacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ak sakallı dedenin elini öpmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, evindeki huzurun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, mal ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dedeyi görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına delalettir.

Kahve falında ak sakallı dedeler görmek nimet bolluğu yaşayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ak sakallı dede görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, eşit davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ak sakalı dede görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir