AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedeyi öpmek

Kahve falında ölmüş dedeyi öpmek

Kahve falında ölmüş dedeyi öpmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, maddi zararın büyük olacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedeyi öpmek gördüyseniz:

  • İş yerinizde oldu bittiye getirerek, üzerinize artı sorumluluklar yükleyebilirler.

Kahve falında ölen dedesinin elini öpmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü dedenin elini öpmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına işarettir.

Kahve falında dedesini öpmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş dedenin elini öpmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen dedenin elini öpmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında dedeyi öpmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedemin elini öpmek işlerin yoluna gireceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında dede elini öpmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir