AnaSayfa / Genel / Kahve falında dededen hediye almak

Kahve falında dededen hediye almak

Kahve falında dededen hediye almak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, öz güven kazanacağına, huzursuz olacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dededen hediye almak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ölmüş dededen hediye almak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dededen hediye almak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında dedeni hasta görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş dedeye sarılıp ağlamak onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında vefat eden dede görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına tabir olunur.

Kahve falında dedesinin görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine inanılır.

Kahve falında ölü dedeyi diri görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir dede görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir