AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden dede görmek

Kahve falında vefat eden dede görmek

Kahve falında vefat eden dede görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında vefat eden dede gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Kahve falında vefat eden dede görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında vefat eden dedemi görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden dedesini görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama inanılır.

Kahve falında vefat eden dedeyi görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında vefat eden kişiyi hasta görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden dayıyı görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında vefat eden babayı öpmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vefat eden birini uzun boylu görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir