AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dededen hediye almak

Kahve falında ölmüş dededen hediye almak

Kahve falında ölmüş dededen hediye almak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dededen hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce, yapacaklarınızla ilgili hiçbir açıklama yapmanızda fayda var.

Kahve falında dededen hediye almak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş dededen hediye almak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında ölü dedesini görmek büyük başarılar elde edeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş dede ve ninesini görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedeyi hasta görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında dedenin elini öpmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında dede anneanne görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş olan dedesini görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir