AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedesinin görmek

Kahve falında dedesinin görmek

Kahve falında dedesinin görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dedesinin gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir tutum takınırsanız hedefe doğru başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında dedemi görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedeni öpmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında öz dedesini görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedeye para vermek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedeye yemek vermek yeni kişilerle tanışacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına işarettir.

Kahve falında yeşil sarıklı dede görmek prestij kaybı yaşanacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş dedesi görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yeni işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında ölen dedeyle konuşmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir