AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedeni hasta görmek

Kahve falında dedeni hasta görmek

Kahve falında dedeni hasta görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dedeni hasta gördüyseniz:

  • Sizinle uğraşan birisine önemli bir ders vermeniz ya da onun hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz olasıdır.

Kahve falında dedeni hasta görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş dedeyi hasta görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında dedesinin hasta olduğunu görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına inanılır.

Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kötü sözler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta dede görmek başarıya giden yollarını açacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölen dedeyi hasta görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedesini hasta görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında dedenin hasta olduğunu görmek zor bir işe girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir