AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir dede görmek

Kahve falında yabancı bir dede görmek

Kahve falında yabancı bir dede görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, kendi patronu olacağına, hakkını savunamayacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir dede gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak veya tam tersi belli bir pozisyondan kurtulmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında yabancı bir dede görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı dede görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Kahve falında ak sakallı dedeyle konuşmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Kahve falında dede elini öpmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, beklenmedik kapıların açılmasına alamet eder.

Kahve falında dede görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Kahve falında dedesinin resmini görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş dedemin öldüğünü görmek şöhret ve hayır getireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş dededen para almak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir