AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dedeye sarılıp ağlamak

Kahve falında ölmüş dedeye sarılıp ağlamak

Kahve falında ölmüş dedeye sarılıp ağlamak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş dedeye sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Elinizdeki kozları kullanabilir ya da yanlış bir zamanlama ile gereksiz yere riske girebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş dedeye sarılıp ağlamak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında ölen dedeye sarılıp ağlamak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dedeye sarılıp ağlamak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, çalışmalarının takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedeme sarılıp ağlamak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dedenin ağladığını görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş dedenin ağladığını görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dedesinin ağladığını görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedemin ağladığını görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir