AnaSayfa / Genel / Kahve falında dede torunu görmek

Kahve falında dede torunu görmek

Kahve falında dede torunu görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dede torunu gördüyseniz:

  • Başkalarından çok kendi işlerinize zaman ayırarak yukarıdaki başlıkları destekleyebilirsiniz.

Kahve falında dede torunu görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında torununu kaybetmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında olmayan torununu görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında kendi torununu görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torun dövmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayımın torununu görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına delalet eder.

Kahve falında erkek torunu görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, saygınlık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş torun görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir