AnaSayfa / Genel / Kahve falında torun dövmek

Kahve falında torun dövmek

Kahve falında torun dövmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, hem ün sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında torun dövmek gördüyseniz:

  • Size verilen nasihat veya bilgilere dikkat edin.

Kahve falında torununu dövmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, iyi huylar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torun dövmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında torununu öldüğünü görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ikiz torun görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torununu kaybetmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında torununun düştüğünü görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında kendi torununu görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torunumu kaybetmek karanlık zamanların aydınlanacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir