AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmayan torununu görmek

Kahve falında olmayan torununu görmek

Kahve falında olmayan torununu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına inanılır.

Kahve falında olmayan torununu gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ön plana çıkarıp, bambaşka bir şekle dönüştürmeniz, fikirlerinizden faydalanabilecek kişileri çok etkileyebilir.

Kahve falında torunumu görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulur.

Kahve falında torunları görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yüklü siparişler alacağına yorulur.

Kahve falında torununu gelinlikle görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında torununu ağlarken görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş torun görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında torununun hasta olduğunu görmek büyük bir makama geleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz torun görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında torununu öldüğünü görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir