AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayımın torununu görmek

Kahve falında dayımın torununu görmek

Kahve falında dayımın torununu görmek işleri yoluna sokacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayımın torununu gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Kahve falında dayımın torununu görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında torun sahibi olmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında torununu ağlarken görmek günahlara, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek torunu görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın torununu görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, fal sahibinin elinin darlaşacağına delalettir.

Kahve falında torununu kaybolduğunu görmek yüksek moral sahibi olunacağına, belki ölümler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında torununun evlendiğini görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyze torunu görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir