AnaSayfa / Genel / Kahve falında torununu kaybetmek

Kahve falında torununu kaybetmek

Kahve falında torununu kaybetmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında torununu kaybetmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Kahve falında torunu kaybetmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında torununu kaybetmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torun kaybetmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torunumu kaybetmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında torunları görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torununu gelinlikle görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Kahve falında erkek torun sevmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında torun emzirmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir