AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıyı öpmek

Kahve falında dayıyı öpmek

Kahve falında dayıyı öpmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, muradına eremeyeceğine, büyük başarılar elde edeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında dayıyı öpmek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında dayı öpmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayısının elini öpmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dayı eli öpmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına alamet eder.

Kahve falında dayını öpmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dayıyı öpmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında dayısını öpmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, onlar için çabalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayımı öpmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir