AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısını öpmek

Kahve falında dayısını öpmek

Kahve falında dayısını öpmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kişinin fena halde yanılacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayısını öpmek gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında dayının elini öpmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında dayıyı öpmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayını öpmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dayısının elini öpmek çok büyük menfaatler kazanacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayısını öpmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayı öpmek endişelerinin yerini umudun alacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına delalettir.

Kahve falında dayı eli öpmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayımı öpmek bebek sahibi olunacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir