AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayını öpmek

Kahve falında dayını öpmek

Kahve falında dayını öpmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dayını öpmek gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Kahve falında dayıyı öpmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında dayısını öpmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dayı öpmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayını öpmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında dayının elini öpmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayımı öpmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayısının elini öpmek evliliğinde mutlu olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir