AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı eli öpmek

Kahve falında dayı eli öpmek

Kahve falında dayı eli öpmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dayı eli öpmek gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Kahve falında dayısının elini öpmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, koltuğunun yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında dayının elini öpmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek daha sonra işlerin açılacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında ölen dayısının elini öpmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında dayı eli öpmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulur.

Kahve falında dayımı öpmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine işarettir.

Kahve falında dayısını öpmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayı öpmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir