AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısının elini öpmek

Kahve falında dayısının elini öpmek

Kahve falında dayısının elini öpmek hayırlı haberler getireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayısının elini öpmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında dayının elini öpmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında dayısının elini öpmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında dayı eli öpmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen dayısının elini öpmek maddi gücünün azalacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayısını öpmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dayıyı öpmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dayımı öpmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir