AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı öpmek

Kahve falında dayı öpmek

Kahve falında dayı öpmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, huzurunun yerinde olacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayı öpmek gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında dayını öpmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen dayısının elini öpmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında dayının elini öpmek sorunların tamamen biteceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek anlaşmazlıklara düşeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında dayısının elini öpmek böylece kişinin hafifleyeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında dayıyı öpmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, başarılarının daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında dayımı öpmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayı eli öpmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir