AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısının evini görmek

Kahve falında dayısının evini görmek

Kahve falında dayısının evini görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, mutluluk bulacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayısının evini gördüyseniz:

  • Belli bir hamle yapmalı ya da herkes hoşnut olmasa da yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Kahve falında dayısının evini görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işaret eder.

Kahve falında dayısının evine gitmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, kötü günleri geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında dayını görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dayı görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayıyla tartışmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyze dayı görmek geçecek güzel bir ömre, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayı amca görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayımın torununu görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir