AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dayı görmek

Kahve falında ölmüş dayı görmek

Kahve falında ölmüş dayı görmek girişimlerde bulunacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dayı gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli olabilirsiniz.

Kahve falında dayısının evini görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Kahve falında dayı karısı görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, istediği makama geleceğine yorulur.

Kahve falında ölen dayıya sarılmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amca ve dayı görmek sorunlarının da son bulacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen dayısının elini öpmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında dayısının oğlunu görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kişinin fena halde yanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü dayımı görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amca dayı görmek imkânsızı başaracağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir