AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıyla tartışmak

Kahve falında dayıyla tartışmak

Kahve falında dayıyla tartışmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dayıyla tartışmak gördüyseniz:

  • İletişim sorunları veya seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında dayısıyla tartışmak sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayıyla tartışmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, planlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dayı amca görmek türlü musibetlere uğrayacağına, birikiminin artacağına işarettir.

Kahve falında anne baba dayı görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş dayısını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin dayısını görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, zor durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş olan dayıyı görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kendi dayısını görmek işlerinin başarılı olacağına, kazancını arttıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir