AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı amca görmek

Kahve falında dayı amca görmek

Kahve falında dayı amca görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dayı amca gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etme zorluğu yaşayabiirsiniz.

Kahve falında dayı amca görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, moral bulacağına işarettir.

Kahve falında amca ve dayı görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında amca dayı görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayıyla tartışmak sıkıntılarını çözeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teyze ve dayı görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin dayısını görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayımla evlenmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında dayıyla nişanlanmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, işlerinin gelişme göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir