AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısının evine gitmek

Kahve falında dayısının evine gitmek

Kahve falında dayısının evine gitmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayısının evine gitmek gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük bazı hayallerinizi gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında dayısının evine gitmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayısının evini görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birinin evine gitmek yaşanan sorunların sona ereceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin evine gitmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köy evine gitmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında cinlerin evine gitmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında cem evine gitmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşusunun evine gitmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir