AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze dayı görmek

Kahve falında teyze dayı görmek

Kahve falında teyze dayı görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında teyze dayı gördüyseniz:

  • Belli jest ya da yardım taleplerinizin götürüsü getirisinden fazla olabilir.

Kahve falında dayı teyze görmek büyük atılımlar yapacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında teyze ve dayı görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında teyze dayı görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işarettir.

Kahve falında dayı ve teyze görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işarettir.

Kahve falında ölü dayıyı görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında anne dayı görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında dayıyla konuşmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dayımın eşini görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir