AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcasının hanımını görmek

Kahve falında amcasının hanımını görmek

Kahve falında amcasının hanımını görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, geç de olsa huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında amcasının hanımını gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Kahve falında amca hanımını görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amcasının hanımını görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Kahve falında amca hanımı görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan hanımı görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına yorulur.

Kahve falında hanımını kesmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımının doğurduğunu görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek haksızlık yapmayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımın öldüğünü görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir