AnaSayfa / Genel / Kahve falında zübeyde hanımı görmek

Kahve falında zübeyde hanımı görmek

Kahve falında zübeyde hanımı görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında zübeyde hanımı gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Kahve falında arkadaşının hanımını görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına delalettir.

Kahve falında ölen hanımını görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalettir.

Kahve falında hanımını aldatmak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patron hanımı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hanım sahabe görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, haneye bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımıyla kavga etmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşın hanımını görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir