AnaSayfa / Genel / Kahve falında davullu zurnalı düğün görmek

Kahve falında davullu zurnalı düğün görmek

Kahve falında davullu zurnalı düğün görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, emrinde insan çalıştıracağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında davullu zurnalı düğün gördüyseniz:

  • Belli bir alana ya da amaca konsantre olarak daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında davullu zurnalı düğün görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında davul zurnalı düğün görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında davul zurnalı görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında davul zurnayla oynamak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında zurnacı görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında düğünde davul çalmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında davullu düğün görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, bunalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında davul çalmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir