AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul çalarken görmek

Kahve falında davul çalarken görmek

Kahve falında davul çalarken görmek idealist davranacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında davul çalarken gördüyseniz:

  • Belli konularda ön fikirli olmamakta fayda var.

Kahve falında davul çalarken görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında davul çalarken oynamak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında birini para çalarken görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında plak çalar görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına yorulur.

Kahve falında cd çalar görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çalar saat satın almak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kendini keman çalarken görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında para çalarken görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir