AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlak davul görmek

Kahve falında patlak davul görmek

Kahve falında patlak davul görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlak davul gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında patlak davul görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına inanılır.

Kahve falında patlak su borusu görmek itibarının ve makamının artacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet eder.

Kahve falında patlak bisiklet tekeri görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında patlak balon görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, önemli kişi haline geleceğine delalettir.

Kahve falında tekeri patlak bisiklet görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, anlaşmalardan cayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın tekerini patlak görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında tekeri patlak araba görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında patlak mısır yemek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir