AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul tokmağı görmek

Kahve falında davul tokmağı görmek

Kahve falında davul tokmağı görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, kişinin daha çok kazanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalettir.

Kahve falında davul tokmağı gördüyseniz:

  • Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir.

Kahve falında davul tokmağı görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında kapı tokmağı görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işarettir.

Kahve falında davul görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında davul çalan adam görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında davul çaldığını duymak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan davul sesi duymak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında davul çalanı görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına yorulur.

Kahve falında davul fırın görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kısmetlerinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir