AnaSayfa / Genel / Kahve falında davul çalan adam görmek

Kahve falında davul çalan adam görmek

Kahve falında davul çalan adam görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında davul çalan adam gördüyseniz:

  • Sanatsal, estetik, finansal ya da romantik başlıklardaki konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında davul çalan adam görmek mutluluk bulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında davul çalanı görmek borçlarının azalacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında davul çalan görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete delalettir.

Kahve falında davul çalan birini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında piyano çalan birini görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında bateri çalan birini görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında para çalanı yakalamak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında para çalanı görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir