AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan davul sesi duymak

Kahve falında uzaktan davul sesi duymak

Kahve falında uzaktan davul sesi duymak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, edilen duaların kabul edileceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, maneviyatının çökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan davul sesi duymak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Kahve falında uzaktan davul sesi duymak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında davul sesi duymak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında davul çaldığını duymak başarıları ile konuşulacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan ses duymak bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında davul çalanı görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birinin davul çaldığını görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında davul görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hüsrana uğrayacağına işarettir.

Kahve falında davul zurnalı düğün görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir