AnaSayfa / Genel / Kahve falında amerika başkanını görmek

Kahve falında amerika başkanını görmek

Kahve falında amerika başkanını görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında amerika başkanını gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine inanılır.

Kahve falında devlet başkanını misafir etmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına yorulur.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanını görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında amerika devlet başkanı görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski belediye başkanı görmek aile içinde de bereketin artacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkan eşi görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir